🔴 آموزش تهیه دلمه پیاز :: مجلۀ پربازدیدترین‌ها

دانلود سانسور نشده مستند خارج از دید قسمت یازهم خارج از دید منتشر شد (کلیک)

۰

🔴 آموزش تهیه دلمه پیاز

آشپزی

🔴 آموزش تهیه دلمه پیاز

طرز تهیه دلمه پیاز یا پیاز شکم پر

در ادامه قصد داریم طرز تهیه دلمه پیاز که یکی از خوش‌خوارک‌ترین و ساده‌ترین انواع دلمه است را به شما آموزش دهیم.

 

مواد لازم برای تهیه دلمه پیاز

 پیاز متوسط 4 عدد 
برنج نیم دانه یا بلغور 1 پیمانه
گوشت چرخ‌کرده  250 گرم 
لپه نصف پیمانه
نمک،‌فلفل، زردچوبه به میزان لازم 
سبزی دلمه نصف پیمانه
سماق 1-2 ق غذاخوری
 کره  1 ق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 1-2 ق غذاخوری 
آب نصف پیمانه 
 
طرز تهیه دلمه پیاز، دلمه‌،  انواع دلمه،  دله برگ مو

طرز تهیه دلمه پیاز

  1. برای تهیه دلمه پیاز مثل بقیه انواع دلمه ابتدا باید لپه و برنج را از شب قبل خیس کنید.
  2. فردای آن، برنج (یا بلغور) و لپه خیس‌خورده را در ظروفی جداگانه نیم‌پز کنید.
  3. دو قاشق سماق را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و کنار بگذارید.
  4. سپس مواد میانی دلمه را تهیه کنید. برای این کار ابتدا؛ یک عدد پیاز را رنده کرده و با کمی روغن تفت دهید.
  5. مقداری زردچوبه و فلفل به آن اضافه کنید و تفت دهید.
  6. گوشت چرخ‌کرده را به مواد اضافه کنید و خوب تفت دهید.
  7. حدود 1 ق غذاخوری از رب گوجه را اضافه کرده و صبر کنید تا مواد کمی پخته شوند. 
  8. در انتها برنج و لپه نیم‌پز شده، نمک و سبزی دلمه را اضافه کنید و با بقیه مواد مخلوط کنید.
  9. در صورت تمایل کمی سماق نیز به مواد اضافه کنید و ظرف را از روی حرارت بردارید.
  10. کمی صبر کنید تا از حرارت بیفتند. 
  11. در این فاصله، 3 عدد پیاز متوسط را داخل آب جوش بیندازید و با کمی نمک بپزید تا اندکی نرم شوند.
  12. وقتی مواد میانی دلمه آماده شد، پیازهای پخته شده را از ته فشار بدهید تا لایه‌لایه بیرون بیاید سپس داخل هر لایه را با موادی که آماده کردید، پر کنید و آن‌ها را کف قابلمه بچنید.
  13. حالا سماق خیس‌شده را صاف کنید و آب آن را روی پیازها بریزید.
  14. حالا کره را با یک قاشق رب گوجه فرنگی و نمک تفت بدهید و روی پیازها بریزید.
  15. در نهایت نصف لیوان آب روی پیازها ریخته و صبر کنید تا دلمه‌ها بپزند.
دلمه پیاز خوشمزه شما آماده است. طعم این دلمه با هر دلمه دیگری که تابحال خورده‌اید متفاوت است و بسیار خوشمزه و لذیذ است. امیدواریم این نوع دلمه خوشمزه را امتحان کنید و از خوردن آن لذت ببرید. نوش جان.
 

چند نکته درباره طرز تهیه دلمه پیاز

  • شما برای تهیه دلمه پیاز می‌توانید به جای سبزی دلمه فقط از ریحان خردشده استفاده کنید.
  • همچنین برنج و لپه را حذف کرده و بلغور را جایگرین کنید.
  • اضافه کردن رب گوجه فرنگی و سماق به مواد میانی دلمه دل‌خواه است اما برای تهیه سس نباید آن‌ها را حذف کرد. 
  • سعی کنید پیازها را زیاد آبپز نکنید زیرا در این صورت خیلی له می‌شوند و قابل پرکردن با مواد میانی نخواهند بود.

آیکون سایت از ستاره
اشتراک مطلب:

کلمۀ مورد نظر خود را جستجو کنيد.👇

کد جستجوي گوگل در سايت يا وبلاگ جستجو در:
اشتراک مطلب:

با عضویت در کانال تلگرامی سایت پُربازدیدترین‌ها از آخرین مطالب منتشر شده، باخبر شوید.

👇👇👇

http://fullkade.com/wp-content/themes/fullkade/files/telegram.png

(۰)
هيچ نظري هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی